Humor

KARROTA nga Shefqet Sulmina

KARROTA Ky është Burri prej Bore dhe ky tjetri Senatori i Shiut: -Kush të ka bërë ty? – e pyet Senatori i Shiut Burrin e Bortë. -Fëmijët. Po ty? -Presidenti i qiellit.…

Shefqet Sulmina

KATËR ANEKDOTA nga Thoma Duka

KATËR ANEKDOTA 1. Një herë në një bar rinte një burrë i dobët dhe shikonte gotën e tij të pijes.Në një çast vjen një zotëri me trup të madh dhe i mer…

Thoma Duka

 POÇARI, KOKÇARI DHE ESKILI nga Shefqet Sulmina

POÇARI, KOKÇARI DHE ESKILI -O Poçar! Pse s’pjellin pulat? Poçari: – S’e kanë fajin pulat o Kokçar! e ka fajin Eskili. -Ça më çan kokën ti, ore Poçar! Ç’hyn Eskili me pulat…

Shefqet Sulmina

ANEKDOTA nga Shefit Doksani

KARIKIMI Burre e grua ne tavoline, bisedojn thjeshte Per te ngritur,me shume zerin ,ne proteste -Te gjithe duhet te ngrem per nje qellim tha burri duke u mbeshtetur ne shpine. Gruaja e…

Shefit Doksani

DY ANEKDOTA nga Shefqet Sulmina

Pol Elyar Njëherë poetin Pol Elyar e pyeti një zonjë: -Më falni, -i tha ajo, – nuk mund të jeni pak më i qartë në varg… -Zonjë, – i tha ai, –…

Shefqet Sulmina

ANEKDOTA nga Fakete Rexha

SHABANI Shabani jetonte me nanën n’bjeshkë. Shokët dhe shoqet e klasës e përqeshnin se nana e tij s’fliste n’gjuhë letrare. Shabani i mërzitun, i tha t’amës, që kur ai t’ ishte n’shkollë,…

Fakete Rexha