Uncategorized

RIT POETESH nga Bertolt Vranja

RIT POETESH Tryeza në cep, ca libra e fletë; një laps, një tavëll, cigarja në të një tym e një krimb në rraftin e vjetër që mih e mih e ndalje s’ka…

Bertold Vranja

KUR DITA PUTHET ME NATEN nga Odise Plaku

KUR DITA PUTHET ME NATËN Të vodha puthjen kur dita shkrihej me natën, si mëndafsh duarve të mia rrëshqisje ngadalë, më ikje dhe përsëri vije e dehur në gjoksin tim,  buzët si…

Odise Plaku