DËGJO TI “PICIRRUKE” nga Remzi Lani

Remzi Lani

DËGJO TI “PICIRRUKE”

Unë të dua të tërën të pandarë
tërë sipërfaqen tënde të xhamtë
horizontalen e shtrirë dhe vertikalen
verikalen e ngritur në majë gishtërinjsh
ta dua pjesën e poshtme dhe të naltën
pjesën ku rrah ora gjakut tënd të kaltër.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.