DIALEKTE nga Shefqet Sulmina

Shefqet Sulmina

 

DIALEKTE

-Ti je Ge…
-Ti je Ku…
Gështenja hapet dhe lëshon kokrrat.
Arra zhvishet dhe lëshon goglat.
Gështenja i zgjat kokrrën dhe i thotë:
q,roje!
Arra i tregon goglën dhe i thotë:
th,yje!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.