ËSHTË DITA E PARË E SHKOLLËS nga Martin Cukalla

Martin Cukalla

ËSHTË DITA E PARË E SHKOLLËS

lulet
janë sot
aq të brishta
të ndrojtura
të ndritëshme
të qeshura
e me një pikë vesë që u shkëlqen sipër…

lulet janë sot
buzëqeshje foshnjash
në ëndërr!

fëmijët e rritur
i këputën
dhe po ua çojnë mësuesve…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.