FISHKELLEJ nga Shefqet Sulmina

Shefqet Sulmina

FISHKELLEJ

Meqenëse më ra rruga këtej, thashë, po fishkëllej,
Po ç’punë kam me ty kur fishkëllej?
Vetëm po eci kot së koti këtej…
As e kam mendjen fare se po del ti a s’po del.
Po s’dole këtej, prapë do t’i bie dhe andej.
Dhe kot së koti për ty do të fishkëllej.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.