GJËMB nga Pullumb Ahmeti

Pullumb Ahmeti

GJËMB

Një fije gjumi kisha në sy,
Era erdhi dhe ma trëmbi.
Kur ngrita qerpikun,
Ti!…

Trembur si majë gjëmbi…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.