JAMES WRIGT nga Lazër Stani

Lazër Stani


JAMES WRIGT

NË PËRPJEKJE PËR TU LUTUR

Këtë herë e lashë trupin tim pas meje duke dënesur
Në gjembat e tij të zinj.
Prapë
ka gjera të mira në këtë botë.
Eshtë muzgu
Eshtë terrina e mirë
e duarve të grave që prekin bukët e vala.
Shpirti i një peme fillon të lëvizë.
Unë prek gjethe.
Mbyll sytë dhe mendoj për ujin.

Shqiperoi: Lazër Stani 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.