MINISTRA LËPISTRA nga Sefedin Xhafolli

Sefedin Xhafolli

KËTO MURE TORTURE

…këta
kufij
këto mure
torture
që therrin
si thikë
si kobure
mure
ndarje
përqarje
mure
sharje
…për
këto mure
torture
dhe të tjera
të zeza
do t’na gjykojnë breza e breza.

MINISTRA LËPISTRA

…një ish
Miku im
Tash ha
Nga një
Grusht miza
Ha murriza
Driza
Që mbretit
Tonë
T’mos
I mbarojë viza
Anipse
U balcamos
Si Monaliza
dhe këmbët
Iu bënë shtiza
Mbretit tonë
S’po i rrëzohet
Kulla Piza

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.