KUR QESH nga Drita Lushi

Drita Lushi

KUR QESH

Të kam thënë që është e rrezikshme
Të më bësh për të qeshur?
Të kam thënë, e di (dhe ti).
Sepse,
sa herë ti flet dhe unë qesh
Nis të të dua nga fillimi përsëri.
Por…
U bënë kaq shumë.
E unë, s’kam në plan të bie në dashuri
sepse, s’mund
sepse, s’di
sepse, s’dua
Ja, pse është e rrezikshme
Ta bësh të qeshë një grua.

Ta pata thënë këtë.
Mos thuaj ‘’Jo”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.