MERRMA DASHURINË nga Anelja Lako

Anejla Lako

MERRMA DASHURINË

Retë ikën tutje
Hëna ska shkëlqim
Për puthjen tënde
Pret shpirti im.

Terri u bë dritë
Rruga kur ti vjen
Pa aromën tende
As dielli smë vlen.

Jam larg nga ti
Lulja cel mërzinë
Era sfryn mbi dhe
Merrma dashurinë.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.