Te fortit e vendit tim

Agim Bajrami

Ndonjehere me ndodhin disa gjera te cuditshme
Bie ne dashuri me lulet dhe nuk u shkoj ne takim
E kam pyetur vetveten por s kam marre pergjigje
C’eshte ky zakoni im ?

Mos valle kam nisur ti ngjaj eres ?
(Gjithmone e kisha kete dyshim )
Edhe ajo puthet ca caste me deget e pemeve
Dhe iken , zhduket pa rikthim

S’do desha kurre keshtu te ishte
(Cdo puthje ere eshte fatale )
Une kam nje zemer kaq te ndjeshme
Dhe s’mund te shkund as dy petale

Prandaj dhe s ‘vete ne takime
Dhe bej sikur harroj vertete
Nje lule eshte vete pafajsia
Nje lule eshte nje vajze qe s’flet

Ndonjehere me ndodhin ca gjera te
cuditshme
Dashurohem me lulet , por gjithmone
u rri larg
Te gjithe dashurite mbajne aromat e tyre
Dhe aroma te tilla , jo kushdo i ka hak

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.