DY ANEKDOTA nga Shefqet Sulmina

Shefqet Sulmina
  1. Pol Elyar

Njëherë poetin Pol Elyar e pyeti një zonjë:
-Më falni, -i tha ajo, – nuk mund të jeni pak më i qartë në varg…
-Zonjë, – i tha ai, – unë nuk kam ndërmend t’ju vë në gjumë,
unë kam ndërmend t’ju shkund për gjumë.

2. Gruaja dhe Trapi i Lanes

-O burrë kush është më i zgjuar? Ti a një politikan?
-Unë, – i thotë Trapi i Lanes.
-Pse ç’farë ke bërë ti?
-Pikërisht, se s’kam bërë asgjë…

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.