NJË GOTË VERE nga Drita Ademi

Drita Ademi

 

NJË GOTË VERE

Ai e ndau boten time ne dysh
E moshe per te vdekur nuk kam.
Me sillni pranveren dhe nje gote vere
O miq!
Ta ngushelloj gjysmen time te mbetur
Dhe hicin e varrit …

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.