PA KUPTUAR nga Drita Lushi

Dritsa Lushi

PA KUPTUAR

S’di nga mi gjen burimet e shpirtit,
dhe s’di, si m’shterrojnë para teje
Tan’ krojet e mendjes!
E rrjedh pastaj si don vetë;
Pa m’pyet mue, për dreq…!
E merr me vete ç’ka gjen rrugës
dyshime, dyzime, hamend’sime.
Mi mbyt në tëndin përrua,
Dhe shfaqesh me zhurmë tek mua,
si një tërmet shtatë ballë,
sa s’mundem me t’ ba ballë….!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.