PËR TIM VËLLA (XHAJEN) nga Astrit Çerma

Astrit Çerma

PËR TIM VËLLA
(XHAJEN)

Ta kisha qiellin.
Ta shtrydhia..
Ta shtrydhia…
Ta shtrydhia…
Ah…Ta kisha..
Ju që më kuptoni,
Ta kuptoni:
Kur shtrydhet,
Sa dhimbje ka një qiell..
Sa dhimbje ka një shpirt..
Sa dhimbje….
Por jo..Oh,jooo…
Më shtrydh qielli…
Më shtrydh…
Më shtrydh.
. Më shtrydh dhe unë pikoj.
Pikë,pikë…
Pika,pika malli pervelues…
Ju që kuptoni..
Kuptoni:…
Shtrydhia…
Ah..shtrudhia
sa dhimbje më sjell?!.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.