Përtej burimit

Entela Kasi

Përtej murit burimi

Guri i mullirit dhe mani i kuq

Livadhi dhe grigja pa zot

Qyteti tej

Liqeni, kurora e maleve

Dhe ëndrrat!

….

– ata u kthyen në shtëpinë e vjetër

të zhveshur në ballon pa maska

Qeshën si gjithmonë dhe gishtin kërcënues

Si armë drejtuan kah fëmijët

Gjyshërit në varrezë u tronditën

Në lugina të ftohta

Bien yje dhe njerëz

19.03.2015

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.