RACË TRAGJIKOMIKE nga Sefedin Xhafolli

Sefedin Xhafolli

RACË TRAGJIKOMIKE!

…në
luftë
heroik
punëtor
dhe
mik
i gjallë
dhe
fisnik
i mirë
dhe
besnik

paqe
si
zhapik
rrudhet si fik s’i thotë t’keqit ik

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.