SOT JAM ERË nga Anelja Lako

Anejla Lako

SOT JAM ERË

Sot ngjaj me erën
Që lëviz lehtë gjethet
Ja shton dallgën detit
Ëndrrat dhe mendimet
I con larg. ..

Sot ngjaj me erën
Dua të përkëdhel gjithcka…
Si era e lehtë e pranverës,
Sot pershkoj malet
Boren e saj
Me ëndrrat e mia
Prek qiellin…

Sot jam erë,
Me aromë lulesh
Ledhatoj lehtë…
Ndjehem vajzë,
E ndjehem kaq lehtë
Që mund ta ndjesh  veç ti.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.