Tag: humor

LETERNJOFTIM nga Erget Cenolli

LETERNJOFTIM Njoftim i kryesisë organizës bazë; ”Plepi i gallofëve” Sot, në vaftin e drekës, për…

ANEKDOTA nga Fakete Rexha

SHABANI Shabani jetonte me nanën n’bjeshkë. Shokët dhe shoqet e klasës e përqeshnin se nana…