UNË S’DO TË PROTESTOJ MË…nga Hamdi Skeja

Hamdi Skeja

UNË S’DO TË PROTESTOJ MË…

Do t’ju duket çudi ndoshta, por vendosa t’ju them ca gjëra. Ca gjëra shkurt dhe pa “make Up” .
Unë s’do protestoj më për shitjen e detit.
S’do protestoj për ardhjen e mbeturinave.
S’do protestoj për ardhjen e armëve kimike.
S’do protestoj për përdhosjen e Kombit.
S’do protestoj për taksat e larta.
S’do protestoj as për “shtypjen ” e studenteve.
S’do protestoj më as për vjedhjen në faturat e ujit.
S’do protestoj për dritat me fatura të mbingarkuara.
S’do protestoj as për kërcënimet e kur..ave politike .

Por, për të protestuar për shendetin e çdo njeriu që derxhet spitaleve do ta bëj.
Do protestoj për bluzat e bardha që kërkojnë para.
Do protestoj për çdokënd që vuan si im Bir .
Do protestoj madje edhe me jetë për çdo frymë njerëzore.

Shkurt: do protestoj për çdokënd që vuan. Kjo jovetem se vuan dhe ju mohua e drejta e sherimit të djalit tim. Por se mbrojta e jetës është mbi gjithçka.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.